DONİA SAMİ

8 Şubat 2011 Salı

Silikopolimer Rögar Kapakları,Kompozit mazga ızgara,kompozit banklar,masalar,kompozit aydınlatma direkleri,kompozit piknik masaları,kompozit çiçeklikler,kompozit direk tipi çöp kutuları,kompozit Garby çöp kutusu,kompozit sınır elemanları,kompozit banklarkompozit ağaç dibi ızgaralar, Ecodecking Zemin Kaplamaları gibi bir çok endüstriel malzemesinin üretim ve tedariğini sağlayan AYAT LTD. ŞTİ 0216 482 94 34

AYAT KANALİZASYON KAPAĞI SİLİKOPOLİMER RÖGAR KAPAKLARI

KOMPOZİT MAZGAL VE IZGARALAR ŞEHİR MOBİLYALARI

Silikopolimer Rögar Kapakları,Kompozit mazga ızgara,kompozit banklar,masalar,kompozit aydınlatma direkleri,kompozit piknik masaları,kompozit çiçeklikler,kompozit direk tipi çöp kutuları,kompozit Garby çöp kutusu,kompozit sınır elemanları,kompozit banklarkompozit ağaç dibi ızgaralar, Ecodecking Zemin Kaplamaları gibi bir çok endüstriel malzemesinin üretim ve tedariğini sağlayan AYAT LTD. ŞTİ., Asya, Ortadoğu Avrupa ve Afrika ülkelerindeki bir çok müşterisine hizmet vermektedir.
Müşteri odaklı özel çözümler önermek üzere (Tamamı Üniversite Mezunu) uzmanlaşmış bir kadro ile hizmet vermekteyiz. Felsefemiz, her bir müşterimize iş ortağı mantığı ile yaklaşarak, karşılıklı anlayışa dayalı etkin çözümler üretmektir.
Eldeki işlerimizi korumanın ve yeni iş olanakları yaratmanın yolunun, müşteri memnuniyetini maksimize etmekten geçtiğinin bilincindeyiz. Bu memnuniyeti arttırmak için bizim önceliklerimizi, müşterilerimizin öncelikleri belirler.
Geniş ürün çeşitliliğimiz, her zaman düşük ve rekabetçi fiyatlarımız ve kusursuz hizmet anlayışımız sayesinde, müşterilerimizin malzeme ihtiyacını yük olmaktan kurtarıyoruz. Firmanıza sunabileceğimiz hizmetler ve yaratabileceğimiz avantajlarla ilgili bilgi almak için lütfen merkez ofisimizden bize ulaşınız.
Firmamızda hizmette kalite sertifikasyonu için ISO-9001-2000 çalışmaları yürütülmektedir.
STANDART ÜRETİM
Tip
Taşıt Trafiği
Basınca Dayanımı
+ 40 Ton
Sınıf
D 400
Ağırlık
51 kg
Açıklık
570 mm
İstenen Özellikler
Evsel atıklardan üretilmiş olması ve ürünün geri dönüşümü olmaması.
Suya, petrole ve her türlü kimyasal malzemeye dayanıklı olması, çürüme ve paslanma yapmayan malzemeden yapılmış olması.
Demir ve Beton kapaklardan hafif olması (50 — 58 kg arasında olması).
Darbeye karşı dayanıklı ve çarpmada elastikiyeti%10’ den az olmaması.
Ses ve gürültü seviyesi metale göre daha az olmalı.
İstenilen renkte üretilebilir olabilmesi.
İstenildiği takdirde mevcut döşenmiş demir çerçevelere kapak olarak rahatlıkla yerleştirilebilir özellikte olması.
STANDART ÜRETİM
Tip
Taşıt Trafiği
Basınca Dayanımı
+ 40 Ton
Sınıf
D 400
Ağırlık
51 kg
Açıklık
570 mm
http://www.ayat.com.tr/

GÜRSEL GÜRCAN

02164829434

05398920770
Yayla Mah.Durmak Sok.No:1 Kat:1 Tuzla / ISTANBUL

1 yorum:

  1. Silikopolimer Rögar Kapakları,Kompozit mazga ızgara,kompozit banklar,masalar,kompozit aydınlatma direkleri,kompozit piknik masaları,kompozit çiçeklikler,kompozit direk tipi çöp kutuları,kompozit Garby çöp kutusu,kompozit sınır elemanları,kompozit banklarkompozit ağaç dibi ızgaralar, Ecodecking Zemin Kaplamaları gibi bir çok endüstriel malzemesinin üretim ve tedariğini sağlayan

    AYAT LTD. ŞTİ

    0216 482 94 34

    0539 892 07 70

    gursel@ayat.com.tr

    YanıtlaSil